You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayeste paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin vaziyet çabucak bapnın olabilir olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul insanoğlu topluluklarının dolaştığı, Yangın Çıkış Kapısı konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Sağlam gestaltları ve birinci sınıf malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş zaviye postaı modelleri uzun seneler yararlanma muhtevain son tabaka şayeste. Eviniz ya da iş yeriniz ciğerin yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle dirim alanlarınız hem çok rahatlık hem görüş düzenıcı.

Yangın merdiveni sermaye kellelığı ile alakalı merak edilen soruları sizler sinein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda mahal almaktadır.

Report this wiki page